UIMAKOULUT

Uimakouluissamme opetellaan mukavalla tavalla ja turvallisesti uimataidon alkeita. Pääohjaajat ovat kokeneita ja koulutettuja uinnin opetuksen osaajia. Jokainen lapsi otetaan huomioon yksilönä. Meille on tärkeää että lapsi oppii liikkumaan turvallisesti ja monipuolisesti vedessä, näin lapsi saa hyvän perustan mukavalle uintiharrastukselle. Tervetuloa mukaan vesiliikunnan mukavaan maailmaan!

 

Ilmoittaudu tästä!

Syksyn uimakoulujen tiedot päivitetään tälle sivulle elokuun alussa!

Kesän uimakoulut ovat Vesihiidessä maanantaista sunnuntaihin 2 viikon (heinäkuussa) tai 8 viikon (kesä-heinäkuussa) jaksoissa. Ryhmien tarkemmat kuvaukset löytyvät tämän sivun alalaidasta.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset myös  roiusuimakoulut@gmail.com tai 044-020 5981/Pauliina.

Alkeisuimakoulut2 vkoa30 min uintiaHinta
Meritähti/Kalat 13.7-14.7 ma-pe 18:55-19:3510x/85e
Meritähti/Kalat 217.7-28.7ma-pe 18:55-19:3510x/85e

 

 

Ilmoittaudu tästä!

 

 

 

 

Uimakoululaisen polku
uimakoulut_syksy2015

1. Meritähtien pääsyvaatimuksena on viiden vuoden ikä ja tavoitteena veteentotuttelu. Uimakoulussa harjoitellaan uinnin ja vesiturvallisuuden alkeita liukumäkialtaassa.

Lähtötaso: 5 vuoden ikä.

Paikka: opetusallas

2. Kalat-ryhmissä lapsi oppii taitoja jotka ovat välttämättömiä vesirohkeuden ja uintitaidon kehittämiseksi. Vesiturvallisuus on tärkeä osa uimakoulua.  Jatkouimakoulu on jatkoa ylläolevalle Alkeisuimakoululle tai muulle vastaavalle uimakoululle, ja kurssilla käydään myös totuttelemassa isoon altaaseen.

Lähtötaso: pystyy sukeltamaan 1 renkaan lastenaltaassa (liukumäkiallas) ja uskaltaa kellua mahallaan ja selällää lötköpötkön kanssa.

Paikka: opetusallas

3. Sammakot-uimakoulu tapahtuu ison altaan matalassa päädyssä. Tärkeässä roolissa on potkutekniikoiden ja hengenpelastustaitojen opetteleminen. Sammakot on jatkoa Jatkouimakoululle.

Lähtötaso: pystyy potkimaan mahallaan ja selällään ison altaan matalassa päädyssä.

Paikka: ison altaan matala pää

4. Vesinokkaeläimet-uimakoulu  on jatkoa Sammakoilla ja siinä harjoitellaan uintitekniikoita isossa altaassa. Uimakoulussa harjoitellaan myös hengenpelastustaitoja.

Lähtötaso: pystyy potkimaan vapaauinnin ja rintauinnin potkuja 10m laudan kanssa ja selkäuinnin potkuja 10m ilman lautaa.

Paikka: ison altaan keskiosa

Syksyn 2014 uimakoulujakson tunnelmista voit lukea avaamalla tämän:

Syksyn uimakoulujen päättäjäiset

Sunnuntaina 30.11 Vesihiidessä tapahtui! Seuramme uimakoululaisille järjestetty uimatapahtuma päätti tämän syksyisen uimakoulujaksomme. Illan aikana lapset alkeisryhmistä vesinokkaeläimiin pääsivät ohjaajiensa ja vesiliikuntakerholaisten opastuksella suorittamaan yhdessä erilaisia uima- ja vesipelastusharjoitteita eri puolilla uimahallia. Ilta päättyi yhteiseen todistusten jakoon uimahallin aulassa.

Takana on ensimmäinen syksymme ja lisää on luvassa! Jatkossakin seuramme haluaa tarjota monipuolista uimaopetusta, jossa pyritään lapsen yksilölliseen kohtaamiseen sekä mukavan ja turvallisen oppimisympäristön luomiseen. Tavoitteenamme onkin uimataidon saavutus kansalaistaitona, jonka mahdollistamme monipuolisella ja lapsilähtöisellä uimaopetuksellamme.

Kaiken perustana toimivat ammattitaitoiset ja koulutetut uimaopettajamme. Näissä tunnelmissa haluammekin uimaopettajien osalta toivottaa hyvää joulun odotusta kaikille!

– Rovaniemen Uimaseuran uimaopet Jaakko, Pauliina, Sari ja Wiljam.

Uimakoulujen päättäjäistapahtuma

Haluatko ilmoittaa lapsesi uimakouluun tai kysyä lisää? Soita tai lähetä viesti, vastaamme nopeasti!
Ota yhteyttä!