TEKNIIKKARYHMÄ

Tekniikkaryhmämme tavoitteena on tarjota mukava liikunnallinen harrastus sekä mahdollisuus kehittää taitojaan ja saavuttaa taloudellinen uimataito. Haluamme luoda vahvan perustan uimataidolle (perhos-, selkä-, vapaa- ja rintauinnille), jotka tarjoavat mahdollisuuden elinikäiselle harrastukselle. Tekniikkaryhmäläisillä on halutessaan mahdollisuus käydä tutustumassa myös uintikilpailutoimintaan, mutta se ei ole välttämätöntä ryhmään kuulumisen osalta. Harjoituksissa kuljemme tekniikka edellä ja uintimetrit lisääntyvät vasta, kun tekniikka on hyvin hallussa. Tekniikkaharjoitusten lisäksi treenejä maustavat erilaiset sukellus-, hyppy- ja vesipelastusharjoitteet sekä erilaiset vesipelit. 

Lähtötasovaatimus: 50m uimataito, jonka lisäksi vapaa- ja selkäuinnin perusteet tulisi olla hallussa

Syksyn vapaiden paikkojen tilanne selviää elokuun aikana, päivitämme tiedon vapaista paikoista tälle sivulle. Ensisijalla syksyn ryhmiin ovat jo aiemmin ryhmässä mukana olleet uimarit, vapaat paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Halukkaat uudet ilmoittautujat voivat ilmoittautua jonoon ilmoittautumislomakkeen kautta, jolloin otamme teihin yhteyttä, kun vapaiden paikkojen tilanne ratkeaa elookuun aikana. Tekniikkryhmiä syyskaudella 2018 tulee olemaan näillä näkymin 3-4, ja joihin sijoitamme uudet uimarit taitotason mukaan.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot roiusuimakoulut@gmail.com

Pelisäännöt

  1. Anna toisille uimarauha
  2. Kuuntele kun valmentaja puhuu
  3. Altaaseen mennään yhtä aikaa kun valmentaja antaa luvan
  4. Juokseminen on aina kielletty (liukastumisvaara)
  5. Peseydytään aina ennen uima-altaaseen menoa
  6. Hyppiminen veteen vain luvan kanssa
  7. Ketään ei kiusata
  8. Ketään ei tönäistä veteen (ei edes parasta kaveria leikillään)
  9. Ketään ei paineta veden alle
  10. Mikäli pelisääntöjä ei noudateta, antaa valmentaja yhden varoituksen/muistutuksen. Jos sen jälkeen vielä hölmöilee, uimari nousee altaasta ja hän siirtyy yhden valmentajan kanssa reunalle. Valmentaja kertoo miksi jotkin asiat ovat kiellettyjä ja tarvittaessa ottaa myös yhteyttä vanhempiin.

 

Kiinnostaako tekniikan opettelu? Haluatko kysyä jotain ryhmään, valmennukseen tai seuraan liittyen? Ota yhteyttä, me vastaamme!