TEKNIIKKARYHMÄ

Tekniikkaryhmässä haluamme luoda vahvan perustan uimataidolle (perhos-, selkä-, rinta- ja vapaauinnille), joiden kehittämistä voi jatkaa myöhemmin kilpauintiryhmissä. Ryhmästä saa myös hyvät perusteet aikuisikää varten. Tavoite on antaa kaikille samanlaiset mahdollisuudet uintiuran alussa: meillä on kolme valmentajaa ja 15 uimaria, joten uimaria kohden aikaa ja huomiota riittää tavallista enemmän.

Tekniikkaryhmässä uimme metreissä mitattuna vähän mutta oikein. Uinti on ennen kaikkea tekniikkalaji, joten varsinkin tekniikkaryhmässä laatu menee kaukana määrän edellä. Erityisesti tällaisessa opetteluvaiheessa on tärkeää tehdä vain oikeita suorituksia ja se onkin ryhmän perusajatuksia.

Ryhmien treeniajat syksylle 2017

Vapaat paikat syksylle 2017: vapaista paikoista voit lähettää postia roiuspauliina@gmail.com

Pelisäännöt

  1. Anna toisille uimarauha
  2. Kuuntele kun valmentaja puhuu
  3. Altaaseen mennään yhtä aikaa kun valmentaja antaa luvan
  4. Juokseminen on aina kielletty (liukastumisvaara)
  5. Peseydytään aina ennen uima-altaaseen menoa
  6. Hyppiminen veteen vain luvan kanssa
  7. Ketään ei kiusata
  8. Ketään ei tönäistä veteen (ei edes parasta kaveria leikillään)
  9. Ketään ei paineta veden alle
  10. Mikäli pelisääntöjä ei noudateta, antaa valmentaja yhden varoituksen/muistutuksen. Jos sen jälkeen vielä hölmöilee, uimari nousee altaasta ja hän siirtyy yhden valmentajan kanssa reunalle. Valmentaja kertoo miksi jotkin asiat ovat kiellettyjä ja tarvittaessa ottaa myös yhteyttä vanhempiin.

 

Kiinnostaako tekniikan opettelu? Haluatko kysyä jotain ryhmään, valmennukseen tai seuraan liittyen? Ota yhteyttä, me vastaamme!

Ota yhteyttä!