RYHMÄT

Päivitämme syksyn ryhmätilanteet elokuun alkupuolella. 

Uimakoulut löytyvät täältä, tällä sivulla on seuran kaikkien muiden ryhmien esittelyt.

Meiltä löytyy tekniikkaryhmiä, vesiliikuntakerhoja, kilpauintiryhmiä, aikuisten ryhmiä sekä myös yksityisopetusta! Ryhmien yhteystiedot löytyvät kuvauksien yhteydestä. Ota yhteyttä, vastaamme pikaisesti!

TEKNIIKKARYHMÄT

Tekniikkaryhmämme tavoitteena on tarjota mukava liikunnallinen harrastus sekä mahdollisuus kehittää taitojaan ja saavuttaa taloudellinen uimataito. Haluamme luoda vahvan perustan uimataidolle (perhos-, selkä-, vapaa- ja rintauinnille), jotka tarjoavat mahdollisuuden elinikäiselle harrastukselle.

Tekniikkaryhmäläisillä on halutessaan mahdollisuus käydä tutustumassa myös uintikilpailutoimintaan, mutta se ei ole välttämätöntä ryhmään kuulumisen osalta. Harjoituksissa kuljemme tekniikka edellä ja uintimetrit lisääntyvät vasta, kun tekniikka on hyvin hallussa. Tekniikkaharjoitusten lisäksi treenejä maustavat erilaiset sukellus-, hyppy- ja vesipelastusharjoitteet sekä erilaiset vesipelit.

Ryhmien (7) valmentajina toimivat Alina Juutinen, Pauliina Remes, Jenni Niskanen ja Onni Kartimo. Kysymykset ja ilmoittautuminen Pauliinalle: roiuspauliina@gmail.com

Lähtötasovaatimukset:

Alkeistekniikkaryhmä: 25m uimataito, jonka lisäksi vapaa- ja selkäuinninalkeet tulisi olla hallussa.

Tekniikkaryhmä: 50m uimataito, jonka lisäksi vapaa- ja selkäuinnin perusteet tulisi olla hallussa.

KILPAUINTI

Tekniikkaryhmät aloittavat perusteiden opettamisen ja sen jälkeen uimarit voivat siirtyä kilpauintiryhmien puolelle. Tavoitteena on syventää osaamista ja aloittaa kilpailuihin osallistuminen. Tällä hetkellä meillä on ryhmissä 10-19 vuotiaita uimareita, joten kilpauimariksi haluavalle löytyy oma paikka.

Ryhmien (2) valmentajina toimivat Mikko Ketola ja Tomi Karppinen. Lisätiedot Tomilta: tokarppi@gmail.com.

VESILIIKUNTAKERHO

Vesiliikuntakerhossa on kaksi 9-12 vuotiaiden ryhmää ja 12+ vuotiaat kuuluvat Junior Life Saver-ryhmään.

Kerhon tavoitteena on opettaa lapsille monipuolisia taitoja vesiympäristössä. Kerho tarjoaa mukavan ja hauskan harrastuksen, jossa opetellaan vesiturvallisuuden kannalta tärkeitä taitoja. Kerhossa harjoitellaan uintitekniikoita, uimahyppyjä, vesitemppuja ja hengenpelastustaitoja. Paljon hyödynnetään erilaisia vesipelejä ja tekemällä oppimista. Kerhossa pyritään etenemään oppilaiden osaamisen mukaan, joten ei haittaa vaikket vielä osaisi jotain, sitä kerhossa voidaan sitten harjoitella. Jos olet innokas ja motivoitunut vesipeto ja taidat 50m uimataidon, ilmoittaudu mukaan!

Ryhmien (3) valmentajina toimivat Riikka Putkivaara ja Silja Vilmilä. Kysymykset ja ilmoittautuminen Riikalle: vesiliikuntakerho@gmail.com.

AIKUISET

Aikuisille meillä on tarjolla kahden tasoisia ryhmiä. Harjoitukset ovat sunnuntai-iltaisin ryhmästä riippuen joko Vesihiidessä tai Santasportissa.

Aikuisten tekniikkaryhmä 1 (perus)

Ryhmäkuvaus: Ryhmään saapuessasi sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa uintikokemusta. Ryhmässä harjoitellaan uinnin perusteita ja tavoitteena on oppia hyvä uintiasento ja saada haltuun uinnin perustekniikat vapaa-, selkä- ja rintauinti. 

Aikuisten tekniikkaryhmät 2 ja 3 (jatko)

 Ryhmään saapuessasi sinulla olisi hyvä olla hallussa vapaa- ja selkäuinin perusteet. Ryhmässä hiotaan perustekniikoita eteenpäin sekä kehitetään matkauintia sekä uintinopeutta. Ryhmä on oiva mahdollisuus heille, joilla on jo aikaisempaa uintitaustaa tai tavoitteena saavutta saavuttaa hyvä uintikunto- ja tekniikka esimerkiksi kuntouintiin, triathloniin tai crosfittiin.

Ryhmien (3) valmentajina toimivat Hannele Koskiniemi ja Riikka Putkivaara. Kysymykset ja ilmoittautuminen Hannelelle: koskiniemi.hannele@gmail.com.

YKSITYISOPETUS

Yksityisopetus tarjoaa sinulle laadukasta ja yksilöllistä uimaopetusta omien tarpeiden, tavoitteiden ja aikataulujesi mukaan. Yksityisopetus tarjoaa mahdollisuuden kaiken ikäisille ja tasoisille aloittelijoille sekä harrastajille oppia ja kehittää omia taitojaan. Yksityisopetuksessa pääset harjoittelemaan henkilökohtaisesti oman uimaopettajasi kanssa, joka tukee ja antaa yksilöllistä palautetta harjoittelun aikana.

Mikäli koet yksityisuimaopetuksen olevan sinulle mieluinen tapa aloittaa uintiharrastus, päästä yli vesipelosta, kehittää omia taitoja ennen harrasteryhmään siirtymistä, saada kehittäviä yksilöllisiä harjoituksia esimerkiksi triathlonia varten tai vain harjoitella silloin kuin sinulle sopiion yksityisuimaopetus juuri sinulle sopiva tapa harrastaa vedessä!

Valmentajana toimii Riikka Putkivaara, ota rohkeasti yhteyttä rriikkaputkivaara@gmail.com ja sovitaan juuri sinulle tai lapsellesi sopiva aika ja paikka aloittaa!