RYHMÄT

Uimakoulut löytyvät täältä, tällä sivulla on seuran kaikkien muiden ryhmien esittelyt.

Meiltä löytyy tekniikkaryhmiä, vesiliikuntakerhoja, kilpauintiryhmiä, aikuisten ryhmiä sekä myös yksityisopetusta! Ryhmien yhteystiedot löytyvät kuvauksien yhteydestä. Ota yhteyttä, vastaamme pikaisesti!

Kaikki ratavuorot löytyvät täältä ja myös ryhmien kuvauksista hieman alempana tällä sivulla.

TEKNIIKKARYHMÄT

Tekniikkaryhmämme tavoitteena on tarjota mukava liikunnallinen harrastus sekä mahdollisuus kehittää taitojaan ja saavuttaa taloudellinen uimataito. Haluamme luoda vahvan perustan uimataidolle (perhos-, selkä-, vapaa- ja rintauinnille), jotka tarjoavat mahdollisuuden elinikäiselle harrastukselle.

Tekniikkaryhmäläisillä on halutessaan mahdollisuus käydä tutustumassa myös uintikilpailutoimintaan, mutta se ei ole välttämätöntä ryhmään kuulumisen osalta. Harjoituksissa kuljemme tekniikka edellä ja uintimetrit lisääntyvät vasta, kun tekniikka on hyvin hallussa. Tekniikkaharjoitusten lisäksi treenejä maustavat erilaiset sukellus-, hyppy- ja vesipelastusharjoitteet sekä erilaiset vesipelit.

Kysymykset ja tiedustelut vapaista paikoista tänne: tekniikka@roius.fi

   

  VESILIIKUNTAKERHO

  Vesiliikuntakerhossa on yksi 9-12 vuotiaiden ryhmää ja kaksi  Junior Life Saver-ryhmää johon kuuluvat 12+ vuotiaat.

  Ryhmien tavoitteena on opettaa lapsille monipuolisia taitoja vesiympäristössä. Ne tarjoavat mukavan ja hauskan harrastuksen, jossa opetellaan vesiturvallisuuden kannalta tärkeitä taitoja. Harjoittelemme uintitekniikoita, uimahyppyjä, vesitemppuja ja hengenpelastustaitoja. Paljon hyödynnetään myös erilaisia vesipelejä ja tekemällä oppimista.

  Etenemme uimareiden osaamisen mukaan, joten ei haittaa vaikket vielä osaisi jotain. Jos olet innokas ja motivoitunut vesipeto ja taidat 50m uimataidon, ilmoittaudu mukaan!

  Kysymykset ja ilmoittautuminen Riikalle: vesiliikuntakerho@gmail.com.

  Vesiliikuntakerho MA 17.15-18.00 Vesihiisi

  Junior Lifesaver 1 MA 16.15-17.15 Vesihiisi

  Junior Lifesaver 2 TO 19.00-20.00 Vesihiisi, SU 19.30-20.15 Santasport

  KILPAUINTI

  Tekniikkaryhmät aloittavat perusteiden opettamisen ja sen jälkeen uimarit voivat siirtyä kilpauintiryhmien puolelle. Tavoitteena on syventää osaamista ja aloittaa kilpailuihin osallistuminen. Tällä hetkellä meillä on ryhmissä 10-19 vuotiaita uimareita, joten kilpauimariksi haluavalle löytyy oma paikka.

   Lisätiedot tekniikka@roius.fi.

  AIKUISET

   

  Aikuisille meillä on tarjolla kahden tasoisia ryhmiä. Harjoitukset ovat sunnuntai-iltaisin ryhmästä riippuen joko Vesihiidessä tai Santasportissa.

   

  Aikuisten tekniikkaryhmä 1

  Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa uintikokemusta. Ryhmässä harjoitellaan uinnin perusteita ja tavoitteena on oppia hyvä uintiasento ja saada haltuun uinnin perustekniikat vapaa-, selkä- ja rintauinti.

  Ryhmä 1: SU 18.30-19.30 Vesihiisi

   

  Aikuisten tekniikkaryhmät 2 ja 3

  Ryhmään saapuessasi sinulla olisi hyvä olla hallussa vapaa- ja selkäuinin perusteet. Ryhmässä hiotaan perustekniikoita eteenpäin sekä kehitetään matkauintia sekä uintinopeutta. Ryhmä on oiva mahdollisuus heille, joilla on jo aikaisempaa uintitaustaa tai tavoitteena saavutta saavuttaa hyvä uintikunto- ja tekniikka esimerkiksi kuntouintiin, triathloniin tai crossfittiin.

   

  Ryhmä 2: SU 20:15-21:15 Santasport

  Ryhmä 3: SU 19.30-20.30 Vesihiisi

   

  Ryhmien valmentajina toimivat Hannele Koskiniemi ja Riikka Putkivaara. Kysymykset ja ilmoittautumiset: koskiniemi.hannele@gmail.com.

   

  YKSITYISOPETUS

  Yksityisopetus tarjoaa sinulle laadukasta ja yksilöllistä uimaopetusta omien tarpeiden, tavoitteiden ja aikataulujesi mukaan. Yksityisopetus tarjoaa mahdollisuuden kaiken ikäisille ja tasoisille aloittelijoille sekä harrastajille oppia ja kehittää omia taitojaan. Yksityisopetuksessa pääset harjoittelemaan henkilökohtaisesti oman uimaopettajasi kanssa, joka tukee ja antaa yksilöllistä palautetta harjoittelun aikana.

  Mikäli koet yksityisuimaopetuksen olevan sinulle mieluinen tapa aloittaa uintiharrastus, päästä yli vesipelosta, kehittää omia taitoja ennen harrasteryhmään siirtymistä, saada kehittäviä yksilöllisiä harjoituksia esimerkiksi triathlonia varten tai vain harjoitella silloin kuin sinulle sopiion yksityisuimaopetus juuri sinulle sopiva tapa harrastaa vedessä!

  Valmentajana toimii Riikka Putkivaara ja Ada Niskala, ota rohkeasti yhteyttä roius.fi etusivun viestilomakkeen tai info@roius.fi kautta, ja sovitaan juuri sinulle tai lapsellesi sopiva aika ja paikka aloittaa!