KALENTERI

 

Joulukuu

 

Tervetuloa Rovaniemen uimaseuran joulujuhlaan!

Rovaniemen uimaseuran harrastajien syyskausi lähenee loppuaan ja ennen joululomalle siirtymistä kutsumme teidät koko seuran yhteiseen joulujuhlaan sunnuntaina 16.12. klo. 18.00-19.30 uimahalli Vesihiiteen.

Luvassa on leikkimielistä kisailua, vapaata uintia sekä pientä purtavaa altaan reunalta, hyppytorni on auki kisailujen jälkeen. Perheen pienimmille on koko illan auki vesiliukumäki. Tapahtuma on ilmainen ja tarkoitettu kaikille seuramme uimareille sekä heidän perheilleen. Hox! Uimataidottomat lapset tapahtumassa vain vanhempien valvonnassa. Ison altaan uintikilpailussa lajeina 25m vapaauinti, 25m selkäuinti sekä 25m rintauinti. Kilpailussa lähtö sallittu vedestä tai starttihypyllä, ajanottajat kirjaavat uidut ajat ylös. Ilmoittautuminen kilpailuun ja viestiin paikan päällä. Viestijoukkueet muodostamme arpomalla osallistujien kesken ja voittajajoukkueelle tiedossa makea palkinto. 

 

Ohjelma:

18.00 Tapahtuma alkaa

18.15 25m uintikilpailu (iso allas)

18.45 Poroviesti (iso allas)

19.00 Vapaata uintia ja hyppytorni auki

19.30 Tapahtuma altailla loppuu

Laguuni, lastenallas ja liukumäkiallas ovat vapaassa käytössä koko illan ajan.

 

Käytössänne uimahallilla ovat alakerran ryhmäpukuhuonetilat sekä yleiset pukuhuoneet, joiden kaappeihin voitte pyytää kaappikortin kassalta, kun ilmoitatte, että olette tulossa seuramme tapahtumaan.

Joulujuhla-teeman mukaisesti vaihdamme myös paketteja periaatteella ”Tuo lahja – saat lahjan”. Eli saapuessasi joulujuhlaan voit tuoda pienen n. 2-3€ arvoisen paketin aulassa hääriville tontuille, jotka jakavat paketit kaikkien pakettien tuoneiden kesken tapahtuman lopuksi.

 

Tonttulakki päähän ja tervetuloa mukaan!

Yt. Rovaniemen uimaseuran väki


Poikkeukset

ei poikkeuksia