HINNASTO

Tilinumero 1.12.2017 alkaen: FI20 4108 0010 3728 14 (Oma Säästöpankki)

 

Maksat siitä mitä käyt

  • Jos tulet mukaan esimerkiksi puolivälissä kautta, niin kausimaksu on vain 50% koko hinnasta. Hinta siis lasketaan jäljellä olevan ajan mukaan. Muista poikkeustapauksista (esim. pitkä sairastelu tms. uimarista riippumaton syy) voit ottaa yhteyttä omaan valmentajaan, hallitus käsittelee ne tapauskohtaisesti.
  • Jos uimari käy koko kauden vähemmän kuin mitä ryhmän treenikerroiksi on määritelty, niin alennus kausimaksusta on 35e/kerta.
    • Esimerkki: jos ryhmä käy uimassa 4x viikossa ja kausimaksu on 230e, mutta uimari haluaa muiden harrastusten tai jonkin muun syyn takia käydä uimassa 2x viikossa koko kauden ajan, niin kausimaksu on silloin 160e.
    • Ota yhteyttä ryhmän valmentajaan mielellään heti kauden alussa.
    • Kauden aikana on myös mahdollista lisätä tai vähentää uintikertoja. Ota yhteyttä niin katsomme hinnan tapauskohtaisesti mm. jäljellä olevan ajan mukaan.
    • Hintaa ei lasketa jos uimari lopettaa kokonaan ennen kauden loppua.

Santasportin kulkukortti maksaa 10e ensimmäistä kertaa ostettaessa. Samaa korttia voi käyttää joka vuosi eikä siitä mene enää uutta maksua. Ryhmän valmentaja kertoo lisää kortin päivittämisestä. Jos sait kortin syksyllä 2016, on se voimassa myös keväällä 2017.

 

MUUTA

Maksamattomista laskuista lähetämme ensin muistutuksia ja sen jälkeen siirrämme ne perintään.

Kysyttävää?

Onko maksuihin liittyvissä asioissa jotain epäselvää tai haluatko kysyä lisää?