Seura keskittyy avanto- ja avovesiuintiin!

huhti 1, 2017

Rovaniemen halleissa tila on kortilla, joten seura uudistuu ja keskittyy jatkossa avanto- ja avovesiuintiin.

Tämä antaa mahdollisuuden selvästi joustavampiin treeniaikoihin ja myös helpottaa kulkemista, koska harjoituksia voi nyt järjestää ympäri kaupunkia. Omalta osaltamme helpotamme näin myös Ounasvaaran liikenneruuhkia.

Kilpauimarit toimivat etujoukkona ja siirtyivät tänään treenaamaan Santasportin kylmäaltaaseen. Neuvottelut allasvuoroista ovat loppusuoralla ja uskomme että muutkin ryhmät suhtautuvat muutokseen yhtä avoimesti.

Ryhmät ehtivät vielä mukaan avantouintikauteen ja tilanpuutekin helpottaa heti kun (enimmät) jäät ovat lähteneet. Seurassa toimii myös aktiivisia hengenpelastusryhmiä, joten turvallisuus on taattu ihan omasta takaa.